Bursting Zuma Balls - Jocuri zuma

Joci - Bursting Zuma Balls

Joaca online Bursting Zuma Balls gratis, acest joc face parte din categoria - Jocuri zuma. Citeste instructiunile jocului. Spor la joc.

Linkuri sponsorizate

Rata: 0.00/ (0 voturi) (Voteaza)

Linkuri sponsorizate

Bursting Zuma Balls - descriere

Joaca - Bursting Zuma Balls
Bursting Balls este un joc distractiv din categoria jocurilor zuma. Scopul acestui joc cu bile zuma este sa elimini toate bilele care se indreapta spre tine astfel incat sa nu ajunga la tine. Trebuie sa lovesti bilele cu o bila de aceasi culoare pentru a le face sa dispara ( trebuie sa grupezi bilele cate 3 in functie de culoare) . Poti castiga bonusurile pentru lovituri combo - mai mult de 3 bile de aceasi grupate. Ai grija sa nu ajunga bilele la tine ! Joaca jocuri zuma online. Bursting Zuma Balls printre cele mai noi jocuri online aparut pe jocuriminiclip.ro, adaugat in categoria jocurilor pentru copii. Jocul Bursting Zuma Balls face parte din categoria Jocuri zuma si cu siguranta o sa va placa. Jocul Bursting Zuma Balls este un din categoria: Jocuri zuma. Spor la joc si votati-va jocurile preferate pentru a intra in topul celor mai bune tari din categoria Jocuri zuma . Parerea voastra conteaza si clasamentul depinde de voi.
Jocul Bursting Zuma Balls a fost jucat de 345 ori.
Viziteaza-ne constant pentru ca pe site-ul nostru aducem constant jocuri noi. Doar aici pe jocuriminiclip.ro poti juca jocurile tale preferate gratis.

Bursting Zuma Balls - instructiuni

Foloseste mouse-ul.

Bursting Zuma Balls - Comentarii joc

Comentarille sunt inactive momentan.
 • Linkuri sponsorizate
 • Bursting Zuma Balls
  0.00 Bursting Zuma Balls
 • Zuma Blaster
  0.00 Zuma Blaster
 • Zuma Revange
  0.00 Zuma Revange
 • Zuma Deluxe
  0.00 Zuma Deluxe

Bursting Zuma Balls - jocuri online

Bursting Zuma Balls - Jocuri zuma Jocul face parte din categoria Jocuri zuma Daca vrei sa joci si alte jocuri similare cu acesta atunci iti recomandam Jocuri zuma. Jocurile noastre online pot fi jucate fara sa le dowloadezi. Daca ti-a placut jocul nu uita sa-l votezi pentru a intra in topul celor mai bune jocuri online din categoria Jocuri zuma

Jocurile tale preferate le gasesti numai pe jocuriminiclip.ro cel mai frumos portal de jocuri online pentru copii.

2009-2014 Jocuri miniclip jocuriminiclip.ro.

Distractie placuta pe cel mai bun site cu Jocuri miniclip online.